Smile.io versus YotPo: welk klantbetrokkenheidsplatform is beter? (2023)

Laatst bijgewerkt op 22 april 2023 doorEwen Finser

Betrek klantenEn ervoor zorgen dat ze zich gewaardeerd voelen, is de sleutel tot het succes van een e-commerce winkel. Het zal echter moeilijk zijn om uw klantenbestand te bereiken als u niet over de juiste wapens beschikt om klanten op hun plaats te houden.Smile.ioversusYotpobeweert een van de beste platforms voor klantbetrokkenheid te zijn. Ze bieden verschillende functies waarmee u met klanten kunt communiceren en hen kunt belonen voor hun loyaliteit.

Ik heb de mogelijkheden van elk platform in mijn online winkel getest. Als u zich geen zorgen meer wilt maken over het kiezen van een platform voor klantbehoud, lees dan verder om erachter te komen welk platform ik verkies.

Mijn voorlopige conclusie: Smile.io vs. Yotpo

smile.io aanYotpozijn goede hulpmiddelen voor bedrijven die klanten willen behouden. Echter,Smile.iois beperkt tot slechts drie e-commerceplatforms:Shopify,BigCommerceIWix.dergelijke beperkingen opleggenYotpode betere en veelzijdigere optie voor de meeste bedrijven.

Belangrijkste verschillen tussen Smile.io en Yotpo

De belangrijkste verschillen tussen Smile.io enYotpoIs:

 • Smile.io is ontwikkeld voor Shopify, BigCommerce en winkelsWix,terwijl de mogelijkheden van Yotpo verder reiken dan deze drie platforms.
 • Smile.io is slechts een platform voor klantbetrokkenheid, terwijl Yotpo een platform voor klantbetrokkenheid en marketing is.
 • Smile.io kan geen klantvoordelen beheren en beheren zolang Yotpo deze functie heeft.
 • Met Yotpo kunnen bedrijven door gebruikers gegenereerde inhoud gebruiken voor marketingdoeleinden, terwijl Smile.io dat niet doet.

Wat is Smile.io?

Smile.io versus YotPo: welk klantbetrokkenheidsplatform is beter? (1)

Smile.iois een softwareservice die e-commercebedrijven helpt bij hun inspanningen om klanten aan te trekken en te behouden. De software biedt verschillende functies waarmee bedrijven hun klantenbestand kunnen uitbreiden. Het platform werd gelanceerd in 2012 en werkte uitsluitend met Magento e-commercebedrijven. De functionaliteit van Smile.io is in 2017 uitgebreid om beloningssystemen voor meerdere e-commerceplatforms te creëren.

Tegenwoordig vertrouwen meer dan 100.000 bedrijven op Smile.io bij hun inspanningen op het gebied van klantbetrokkenheid. Veel klanten van het platform zijn kleine en middelgrote bedrijven.

Wat is Yotpo?

Smile.io versus YotPo: welk klantbetrokkenheidsplatform is beter? (2)

Yotpois een van de meest aantrekkelijke en resultaatgerichte e-commercemarketingplatforms voor bedrijven. Het kan u helpen uw bedrijf te laten groeien door middel van marktbetrokkenheid die helpt bij het opbouwen van langdurige klantrelaties.

Dit platform creëert een ruimte waarin u weet wat uw publiek denkt. Het biedt door gebruikers gegenereerde inhoud (UGC), recensies, aanbevelingen en beloningsprogramma's. U kunt verschillende platforms integreren om een ​​consistent kooptraject te creëren.

U kunt Yotpo gebruiken om uw zichtbaarheid op sociale media te vergroten, uw bedrijf bekend te maken en uw bedrijf te verbeteren op basis van de aanbevelingen van uw klanten.

Smile.io – Belangrijkste kenmerken

makkelijk te gebruiken

Om een ​​account bij Smile aan te maken, moet u het platform selecteren waarop uw winkel wordt gehost. Smile ondersteunt drie platforms: BigCommerce, Shopify en Wix. Ik vond het niet leuk dat de opties van Smile beperkt zijn tot deze drie platforms.

Wanneer u een platform selecteert, wordt de site doorgestuurd naar een pagina met de hostversie van Smile. Hier kunt u de Smile-app rechtstreeks aan uw winkel toevoegen. Ik gebruik Shopify, dus ik heb de Shopify Smile-app gedownload.

Smile heeft een beheerdersdashboard van waaruit u loyaliteits- en beloningsprogramma's voor uw klanten kunt maken. Het dashboard is intuïtief en eenvoudig te beheren, zelfs voor niet-programmeurs.

U kunt beloningsprogramma's maken met kleuren en thema's die bij uw bedrijf passen. Het dashboard houdt ook bij hoeveel punten elke klant verdient en hoeveel verwijzingslinks en kortingscodes ze gebruiken.

Ik vond de vertaalfunctie in Smile erg leuk. Het platform kan uw beloningsprogramma's vertalen in het Spaans, Duits, Frans en Portugees. Smile is daarom nuttig voor bedrijven die buiten de VS actief zijn.

loyaliteitspunten

Smile heeft een geavanceerd loyaliteitspuntensysteem waarmee u uw klanten vanaf het begin kunt behouden. U kunt beloningen creëren om punten in te wisselen om mensen aan te moedigen uw winkel vaker te bezoeken en meer aankopen te doen.

Het spaarpuntensysteem is handig voor het belonen van klanten die gewenst gedrag vertonen. Wanneer een websitebezoeker bijvoorbeeld een account opent, kunt u hem of haar belonen met een bepaald aantal inwisselbare punten.

Smile.io versus YotPo: welk klantbetrokkenheidsplatform is beter? (3)

U kunt het systeem configureren om klanten met punten te belonen als ze beoordelingen achterlaten over de artikelen die ze hebben gekocht. Klanten kunnen meer punten verdienen door uw sociale mediapagina's te volgen of hun winkelervaring te delen op hun sociale mediapagina's.

Met Smile.io kunnen klanten eenvoudig bijhouden hoeveel punten ze in uw winkel verzamelen. Smile Wallet toont alle verzamelde punten. De portemonnee maakt het ook gemakkelijker voor klanten om loyaliteitspunten in te wisselen.

VIP-programma

Concurrentie doet een bedrijf nooit pijn en kan wonderen doen voor uw online winkel. Het creëren van klantniveaus is een geweldige manier om klanten te betrekken en hun loyaliteit te winnen.

Met Smile kunt u verschillende klantlagen creëren en klanten segmenteren op basis van verschillende factoren. Nieuwe klanten kunnen zich in het laagste niveau bevinden, afhankelijk van de leeftijd van hun account.

Smile.io versus YotPo: welk klantbetrokkenheidsplatform is beter? (4)

Klanten die voldoende aankopen doen, kunnen doorstromen naar een hoger niveau. U kunt voor elk niveau beloningen instellen om klanten te motiveren genoeg te doen om zich bij hen aan te sluiten. Elk niveau kan een bedrag of een percentage op aankopen geven.

Klanten boven een bepaald niveau kunnen punten verzamelen die ze kunnen inwisselen voor een product. Ook bestaat de mogelijkheid om klanten gratis producten aan te bieden waarvan de waarde afhangt van hun niveau.

Met Smile kun je zelf bepalen wanneer je naar een ander niveau wilt overstappen. Je kunt de implementatieperiode beperken tot één jaar om klanten te motiveren voldoende te doen om een ​​niveau te bereiken.

U kunt ook beslissen of de prestaties moeten worden gemeten aan de hand van het uitgegeven geld of aan het aantal verdiende punten.

Smile.io versus YotPo: welk klantbetrokkenheidsplatform is beter? (5)

Ik vond het leuk dat je specifieke beloningen kunt specificeren en dat Smile deze aan klanten geeft wanneer ze naar een nieuw niveau gaan. De automatische beloningsfuncties maken het beheren van niveaus veel eenvoudiger. Met Smile kunt u ook lidmaatschapsvoordelen toevoegen aan elk niveau. U kunt exclusieve evenementen creëren voor uw VIP-winkelleden. Ook kun je klanten boven een bepaald niveau laten stemmen op het type producten dat je in de winkel aanbiedt.

Als u de voordelen echter configureert, moet u deze op een ander platform beheren, aangezien Smile deze beheerfunctie nog niet heeft.

verwijzingsprogramma's

Shoppers vertrouwen eerder op de mening van vrienden die in uw winkel hebben gewinkeld, dus aanbevelingen zijn van onschatbare waarde voor uw bedrijf. De aanbevelingsfuncties van Smile verbeteren uw marketinginspanningen. U kunt beloningen creëren voor klanten die uw winkel aanbevelen aan hun vrienden. Kopers zullen de boodschap eerder verspreiden als ze weten dat ze er profijt van zullen hebben.

U kunt ook beloningen instellen voor klanten die verwijzingslinks gebruiken om te winkelen. Met Smile kun je de regels vooraf instellen, waarna het platform deze automatisch op elke aanbeveling toepast.

Smile.io versus YotPo: welk klantbetrokkenheidsplatform is beter? (6)

Met de integraties van Smile kunt u verwijzingslinks toevoegen aan uw klantcommunicatie. U kunt vanuit Smile verwijzingslinks genereren en deze eenvoudig toevoegenMarketingmailsik SMS'jes.

Klanten met een account kunnen rechtstreeks vanuit hun account verwijzingslinks op hun sociale mediapagina's delen. De integratie van Smile met platforms zoals Facebook, Twitter, Instagram en WhatsApp zorgt voor een naadloze marketing van uw bedrijf.

Yotpo - belangrijkste kenmerken

makkelijk te gebruiken

De gebruikersinterface van Yotpo is een van de eenvoudigste die ik ooit heb gebruikt. Het aanmaken van een account vereist niet veel technische kennis. Om in te loggen hoeft u alleen maar uw naam, e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

Ik vond het leuk dat het platform geen creditcardgegevens vereist om een ​​account aan te maken. Wel zijn uw bedrijfsgegevens vereist. U moet de gegevens invoeren van het e-commerceplatform dat u gebruikt, inclusief de URL van uw winkel.

Zodra het installatieproces is voltooid, zal het platform u doorverwijzen naar uw Yotpo-dashboard.

SMSBump

Uw klanten bereiken is eenvoudig met de SMSBump-functie van het platform. Met SMS Flow Builder kunt u automatische berichten maken die worden verzonden wanneer bepaalde triggers worden geactiveerd. U kunt berichten naar klanten sturen om hen te informeren over productlanceringen en promoties, hen aanmoedigen het betalingsproces te voltooien en hen op de hoogte te stellen van hun positie in het loyaliteitsprogramma.

Smile.io versus YotPo: welk klantbetrokkenheidsplatform is beter? (7)

Een handige functie van SMSBump is de mogelijkheid om A/B-tests uit te voeren. Met deze tests kunt u een soortgelijk marketingbericht in verschillende formaten naar abonnees sturen. Met Analytics kunt u zien op welke berichten uw klantenbestand het meest reageert.

Een andere functie die ik erg leuk vond, was 1:1 bellen. U kunt via sms met klanten chatten en hun vragen over uw bedrijf en producten beantwoorden. Het vermogen om uw klanten zich als individu gewaardeerd te laten voelen, zal wonderen doen voor uw bedrijf.

Visuele UGC

Yotpo weet dat geen enkel bedrijf kan gedijen zonder reclame. Met de functie Visuele UGC kunt u foto's en video's gebruiken die door klanten worden gedeeld om uw winkel en zijn producten te promoten. Het goede aan UGC is dat mensen vaak foto's en video's delen die laten zien hoe uw producten in de echte wereld werken. Dergelijke liverecensies zijn van onschatbare waarde om surfende klanten tot aankoop aan te zetten.

Dankzij de Facebook- en Instagram-integratie kunt u met uw klanten communiceren op sociale media. U kunt op de hoogte blijven van UGC door sociale platforms te volgen om te zien hoe vaak uw winkel is vermeld of getagd op sociale media. U kunt afbeeldingen van uw producten gebruiken die klanten delen om een ​​visuele galerij te maken die klanten kunnen zien terwijl ze door uw winkel bladeren.

Smile.io versus YotPo: welk klantbetrokkenheidsplatform is beter? (8)

Met de Instagram-integratie van Yotpo kunt u de plaatsing van uw door gebruikers gegenereerde klantrecensies en afbeeldingen gebruiken om effectieve advertenties te maken.

beoordelingen

E-commercebedrijven zijn sterk afhankelijk van gebruikersrecensies om hun klantenbestand uit te breiden. Met Yotpo kunt u gebruikersrecensies uit verschillende bronnen verzamelen om de authenticiteit van uw winkel en zijn producten te vergroten. U kunt klanten via e-mail en sms vragen om de producten die zij hebben gekocht te beoordelen. U kunt ook een e-mailverzoek maken waarin u klanten vraagt ​​de producten die ze zojuist hebben ontvangen te beoordelen.

U kunt kortingscodes en andere prikkels toevoegen om klanten te verleiden een recensie te schrijven. Als klanten niet reageren op de incentives, kunt u een nieuw beoordelingsverzoek sturen als ze de eerste beoordeling hebben gemist. Met Smart Review van Yotpo kunt u aanwijzingen toevoegen om klanten aan te moedigen specifieke productkenmerken te beoordelen. U kunt ook vragen stellen over de klantenservice en levertijden om te zien hoe goed uw bedrijf het doet.

Klanten kunnen foto's en video's aan hun recensies toevoegen om te laten zien hoe ze de artikelen in het echt gebruiken. Andere kopers kunnen de media gebruiken om goede aankoopbeslissingen te nemen. U kunt de beoordelingen filteren om alle meningen over producten te zien.

Met het beoordelingendashboard kunt u beslissen welke beoordelingen u in uw winkel wilt weergeven. U kunt de vraag- en antwoordsectie modereren om ervoor te zorgen dat antwoorden met vulgair taalgebruik of ongepaste beschrijvingen niet verschijnen.

Smile.io versus YotPo: welk klantbetrokkenheidsplatform is beter? (9)

Loyaliteit en verwijzingen

Met Yotpo kunt u waardering tonen aan uw meest loyale klanten door hen beloningsprogramma's aan te bieden. Klanten kunnen punten verdienen door bepaalde taken uit te voeren, zoals het aanmaken van een account of het volgen van uw bedrijf op sociale media.

Jij bepaalt welke beloningen klanten ontvangen die een bepaald aantal punten hebben verzameld. Klanten kunnen punten inwisselen voor een percentage of bedrag voor een aankoop, gratis product of gratis verzending. U kunt een verwijzingsprogramma maken dat ten goede komt aan klanten die verwijzingslinks delen op sociale media. Dergelijke aanbevelingen helpen uw bedrijf aan het gewenste klantensegment te verkopen.

Door klanten te segmenteren, kunt u uw beloningsprogramma eenvoudiger beheren. U kunt klantlagen aanmaken op basis van criteria zoals het aantal aankopen of loyaliteitspunten. Elk niveau kan speciale voordelen bieden die klanten motiveren om deel te nemen.

Yotpo heeft een campagneplanningsfunctie die u kunt gebruiken om klanten te motiveren om deel te nemen aan uw loyaliteitsprogramma's. Ik heb een campagne gemaakt om klanten aan te moedigen bepaalde producten te kopen en genoeg punten te verdienen om een ​​hoger niveau te bereiken.

Administratie van abonnementen

Gebruikers met een Shopify-winkel hebben de mogelijkheid om een ​​op abonnementen gebaseerde winkel te creëren die ze kunnen beheren met Yotpo. Abonnementsproducten zijn ideaal om klanten te targeten die regelmatig dezelfde producten in uw winkel kopen.

Het beheerdersdashboard geeft u volledige controle over uw abonnementsactiviteiten. Je stelt eenvoudig een abonnementsbox samen, voegt relevante afbeeldingen toe en stelt prijzen in. Nadat u de verzendfrequentie heeft ingesteld, kunt u kortingen toevoegen voor elke uitgaande bestelling.

Klanten kunnen zich eenvoudig abonneren op verpakte producten. Ze krijgen toegang tot een klantenportaal waar ze het type producten kunnen kiezen dat ze willen. U kunt ook bezorginformatie invoeren om u te helpen bij het verwerken van bestellingen. De abonnementsbeheerfunctie maakt uitgebreide integraties met andere Yotpo-services mogelijk. U kunt het koppelen aan uw SMSBump en uw loyaliteits- en verwijzingsprogramma om de klantenbinding te vergroten.

Smile.io versus Yotpo – Analytics

Glimlach

Smile biedt uitgebreide analyses voor sommige van zijn betalingsplannen. Met de gegevens kunt u zien hoe klanten op uw beloningen reageren. De informatie helpt u ook bij het identificeren van de gebieden waar verbetering nodig is. "Programmaleden" is een sectie die gegevens bevat over het aantal klanten dat zich in een bepaalde periode heeft aangesloten bij uw bonusprogramma. De gegevens worden grafisch weergegeven, zodat u de trend eenvoudig kunt visualiseren.

Points Analytics is een andere analyseoptie van Smile. De hier weergegeven informatie laat zien hoeveel punten klanten hebben, hoeveel ze hebben ingewisseld en hoe vaak ze deze hebben ingewisseld. Dan is er het gedeelte Verwijzingsanalyses, dat informatie biedt over hoe uw verwijzingsprogramma's presteren. U kunt zien hoeveel unieke bezoekers uw winkel heeft via verwijzingen en hoeveel aankopen ze doen.

Yotpo

De analysefuncties van Yotpo maken het eenvoudiger om uw bedrijfsgegevens bij te houden. Op het tabblad 'Analytics' in uw dashboard gaat u naar de uitgebreide rapporten die worden gegenereerd voor elke Yotpo-service die u gebruikt. SMSBump-rapporten laten u zien hoeveel sms-abonnees uw winkel heeft. Je kunt ook de locatie van je abonnees zien, zodat je impactvollere berichten kunt maken.

Beoordelingen en UGC-analyse laten zien hoe de tekst-, foto- en videobeoordelingen van uw winkel de winstgevendheid beïnvloeden. En u kunt informatie uit loyaliteits- en verwijzingsanalyses gebruiken om te zien hoe effectief uw incentives zijn bij het stimuleren van de verkoop.

Smile.io versus Yotpo – De integratie

Glimlach

Met Shopify, Shopify Plus, Wix en BigCommerce kunt u een smile-app aan uw winkel toevoegen. U kunt de app integreren met andere apps op deze platforms om het beheer van uw beloningsprogramma's veel eenvoudiger te maken.

Smile kan worden geïntegreerd met 25 communicatie-, beoordelings- en business intelligence-platforms. Deze omvatten MailChimp, Klaviyo en Stamped. Datvolledige lijst met Smile-integratieslaat zien welke van uw apps goed werken met het platform.

Yotpo

U kunt uw Yotpo-account integreren met veel e-commerce-, marketingcommunicatie-, sociale media- en analyseplatforms.

Yotpo heeft native integraties met platforms zoals Instagram, Facebook, Google Analytics, BigcommerceShopify, Mailchimp en Zendesk. Je kunt de resultaten zienDe Yotpo-integratiepagina om te zien of het platform van uw winkel gedekt is.

Smile.io versus Yotpo – Klantenondersteuning

Glimlach

Smile biedt chat- en e-mailondersteuning voor gebruikers die vragen hebben over het gebruik van de app of het opzetten van een beloningsprogramma. Ik vond het leuk dat je specifieke hulp kunt krijgen, afhankelijk van het platform waarop je de Smile-app gebruikt.

Ik vond het tabblad Leren op glimlach ook erg leuk. Hier vindt u veel hulpmiddelen waarmee u het maximale uit het platform kunt halen. Beschikbare bronnen zijn onder meer blogs, e-books, casestudies, branchegidsen en onderzoeksrapporten.

Yotpo

Yotpo heeft een zeer actief en responsief klantenservicesysteem. Ze hebben verschillende opties voor ondersteuningsteams, zoals livechat en e-mail, die 24/7 beschikbaar zijn. De klantenservice is beperkt tot het Engels, wat gebruikers in niet-Engelssprekende landen kan ontmoedigen.

U kunt uw account gebruiken om een ​​supportticket te openen als u uitgebreide ondersteuning nodig heeft of als er niet onmiddellijk een accountvertegenwoordiger beschikbaar is. Een medewerker neemt binnen een dag contact met u op om u verder te helpen.

Een van de functies voor klantenondersteuning die mij het meest aansprak, was de bibliotheek van Yotpo. De bibliotheek bevat verschillende bronnen, van blogs, handleidingen, video's en webinars. Hiermee kunt u een account aanmaken en het gebruik van Yotpo door uw bedrijf optimaliseren.

Smile.io versus Yotpo - Prijzen

Glimlach

Smile.io versus YotPo: welk klantbetrokkenheidsplatform is beter? (10)

Smile heeft vijf klantabonnementen, waarvan er vier maandelijks worden gefactureerd. Als uw winkel Wix gebruikt, is er ook een aangepast abonnement beschikbaar.

Gratis plannen

Het gratis plan is bedoeld voor startende bedrijven die hun beloningsprogramma willen starten.

Kenmerken omvatten:

 • 200 maandelijkse bestellingen
 • puntprogramma
 • verwijzingsprogramma
 • Standaard belonings-e-mails
 • Basisanalyse
 • Geen integraties

Startplan

Het startersplan is het eerste maatwerkplan op Smile. Het is ideaal voor freelancers en eenmanszaken die een persoonlijk tintje aan hun beloningsprogramma's willen toevoegen.

Het startersplan kost $ 49 per stuk maand. Enkele van de kenmerken zijn:

 • Onbeperkte maandelijkse bestellingen
 • puntprogramma
 • verwijzingsprogramma
 • branding van het programma
 • Aangepaste belonings-e-mails
 • Integratie met een app
 • Basisanalyse

groeiplan

Het groeiplan richt zich op middelgrote bedrijven die de klantenbinding met hun vestigingen willen vergroten. Het kost $ 199 per maand.

Dit plan heeft alle kenmerken van het startersplan plus:

 • Stimulansen voor klanten
 • Vervallimiet voor punten
 • Analytics-dashboard
 • 2 De Smile-integratie

Pro-Plan

Het Pro-plan is gericht op groeibedrijven die verder willen gaan dan klantenbehoud en hun winst willen vergroten. Het kost $ 599 per maand en heeft alle functies van de vorige abonnementen. Het plan omvat ook:

 • VIP-programma
 • Onbeperkte smile-integraties

Bedrijfsplan

Het Enterprise-abonnement is ideaal voor grote bedrijven die hun klanten willen behouden, de winstgevendheid willen verbeteren en willen blijven groeien. De prijs van het plan is afhankelijk van de grootte. De basisprijs bedraagt ​​€ 1.000,- per stuk maand.

Het Enterprise-plan heeft alle kenmerken van de vorige plannen en omvat deze speciale kenmerken:

 • API-toegang
 • Aangepaste rapporten

Afspraken plannen bij Wix

Smile biedt Wix-gebruikers exclusieve abonnementen die speciaal voor het platform zijn gemaakt. Er zijn twee niveaus in het Wix-abonnement.

Gratis plannen

Dit plan omvat de volgende voordelen:

 • branding
 • Klantbeloningen per volgorde
 • Beloningen voor het delen op sociale netwerken
 • Beloningen voor speciale gelegenheden
 • Kortingen voor inwisselbare punten

voorgrond

Wix Premium-abonnement kost $ 45 per stuk maand. Het heeft alle kenmerken van het gratis abonnement en biedt de volgende voordelen:

 • Geavanceerde branding
 • Verwijzingsbonussen
 • Geavanceerde analyse

Yotpo

Smile.io versus YotPo: welk klantbetrokkenheidsplatform is beter? (11)

Yotpo biedt verschillende abonnementen voor elk van zijn diensten. Elke service heeft een gratis abonnement en verschillende tariefplannen met functies die voortbouwen op de basisfuncties van het gratis abonnement. De abonneebeheerfunctie voor Shopify is de enige zonder prijsniveaus. Het is gratis in te stellen en bedrijven betalen 1% voor elke maandelijkse verkoop van meer dan $ 500.

Yotpo biedt ook productpakketten waarmee u functies kunt combineren die u nodig acht voor uw bedrijf. De prijs van elk productpakket is afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en uw klantenbestand.

SMSBump

SMSBump biedt een gratis abonnement en twee betaalde abonnementen voor kleine en middelgrote bedrijven. Er zijn ook Premium- en Enterprise-abonnementen met individuele prijzen en functies op basis van de bedrijfsgrootte.

Gratis plannen

 • De sms-campagne
 • SMS-automatisering
 • Verzameling van abonnees
 • klantsegmentatie
 • Yotpo loyaliteit en beoordelingen
 • prestatie analyse
 • Fulltime ondersteuning via e-mail en livechat

groeiplan

 • $ 19 per maand
 • SMS-bouwer
 • Eén-op-één sms-gesprekken
 • Geavanceerde analyse

eerste plan

 • $ 59 per maand
 • Alle tools om abonnees te verzamelen
 • Merkverwijzings-URL's
 • Analyses geschikt voor export
 • Klantenondersteuning met prioriteit

beoordelingen

Net als de SMSBump-functie biedt Reviews Premium- en Enterprise-abonnementen met aangepaste prijzen en functies voor grote bedrijven.

Gratis plannen

 • 50 beoordelingen
 • Geautomatiseerde e-mailverzoeken
 • oordeelsvrijheid
 • Geïmporteerde beoordelingen
 • Fulltime klantenservice

groeiplan

 • $ 15 per maand
 • SEO-beoordelingen
 • Foto- en videorecensies
 • Aangepaste meldingsverzoeken
 • Fulltime klantenondersteuning

eerste plan

 • $ 119 per maand
 • Google-advertenties
 • Walmart-syndicaat
 • Communityvragen en antwoorden
 • Onboarding-specialist
 • Klantenondersteuning met prioriteit

Visuele UGC

Visual UGC biedt vier abonnementen. De Premium- en Enterprise-abonnementen bieden individuele functies en prijzen.

Gratis plannen

 • UGC-galerijen
 • Instagram- en hashtag-galerijen
 • Fulltime klantenondersteuning via e-mail

groeiplan

 • $ 9 per maand
 • Onbeperkte productgalerijen en albums
 • Instagram-tags en vermeldingen
 • Fulltime livechat-klantenservice

Loyaliteit en verwijzingen

Er zijn vijf abonnementen voor dit product, waaronder een gratis abonnement met functies op instapniveau en voor kleine bedrijven. De Platinum- en Enterprise-abonnementen bieden individuele functies en prijzen.

Gratis plannen

 • 100 bestellingen per maand
 • Aanpasbare loyaliteits- en beloningsplannen
 • De socialemediacampagne

Zilverplan

 • $ 29 per maand
 • Alles in het gratis abonnement
 • fraudepreventie

Gouden plan

 • $ 249 per maand
 • Alles in gratis en zilveren abonnementen
 • De e-mailmarketingintegratie
 • Shopify-Point-of-Sale-integratie
 • Couponreferenties

Smile.io versus Yotpo – Alternatieven

Omnisend

Smile.io versus YotPo: welk klantbetrokkenheidsplatform is beter? (12)

Omnisendis een automatiseringsplatform waarmee bedrijven e-mail- en sms-marketingberichten kunnen maken. Net als Yotpo kan het platform worden geïntegreerd met enkele van de meest populaire e-commerceplatforms. DatOmnisend recensieHet artikel geeft u een gedetailleerder inzichtOmnisend.

Smile.io versus YotPo: welk klantbetrokkenheidsplatform is beter? (13)

Waarom Omnisend?

Neem de kortere weg naar omzetgroei met het gebruiksvriendelijke e-commerce e-mailmarketing-, sms- en automatiseringsplatform van Omnisend.

Bespaar 10% korting (exclusief publiek)

Wij verdienen een commissie als u op deze link klikt en een aankoop doet zonder extra kosten voor u.

De postzegel

Smile.io versus YotPo: welk klantbetrokkenheidsplatform is beter? (14)

De postzegelis een van henDe beste Shopify-loyaliteitsappsmet functies waarmee bedrijven klanten kunnen belonen voor hun voortdurende betrokkenheid. De stempel wordt gebruikt door bedrijven als Linjer en Velasca Milano om klanten te behouden.

Klaviyo

Smile.io versus YotPo: welk klantbetrokkenheidsplatform is beter? (15)

Klaviyoheeft vergelijkbare functies als Yotpo. Het platform is geoptimaliseerd voor e-mail- en sms-marketing en biedt uitgebreide analyse van prestatiegegevens. DatOmnisend versus Klaviyo-vergelijkinghelpt u beslissen welk platform het beste is voor uw bedrijf.

Veel Gestelde Vragen

Vraag: Hoe kan ik mijn Smile- of Yotpo-account annuleren?

Antwoord: U kunt uw Smile-abonnement downgraden in plaats van opzeggen. Als u uw account echter volledig wilt annuleren, deactiveer dan de app in uw winkel. Vervolgens kunt u het account opzeggen via uw Smile-instellingen.
Houd er rekening mee dat als u een account beëindigt, alle gegevens die ooit zijn verzameld, worden verwijderd.
De stappen om een ​​Yotpo-abonnement op te zeggen zijn hetzelfde. Neem contact op met de klantenservice om een ​​Premium- of Enterprise-account voor een van beide platforms te annuleren.

Vraag: Kan ik de recensies verwijderen die ik niet nodig heb op Smile.io en Yotpo?

Antwoord: Ja, met zowel Smile als Yotpo kunt u ongewenste beoordelingen verwijderen. U kunt dit doen via het beheerderspaneel. U kunt ook de status van de melding wijzigen van openbaar naar privé. Ook kunt u de inhoud van de recensie bewerken, bijvoorbeeld door links toe te voegen.

Vraag: Hebben Smile of Yotpo API's?

Antwoord: Ja, zowel Smile.io als Yotpo hebben API's. U heeft alleen toegang tot de API van Smile als u het Enterprise-abonnement heeft. De Yotpos API is beschikbaar voor de SMSBump-, Reviews- en Visual UGC-services.

Beoordeling – Smile.io versus. Yotpo

Smile.io en Yotpo zijn platforms met een intuïtief ontwerp die gemakkelijk te gebruiken zijn. Beide maken het voor bedrijven van elke omvang gemakkelijk om klantacquisitieprogramma's te creëren en te beheren. Echter,Yotpois het betere platform vanwege de uitgebreide integratiemogelijkheden. De software biedt ook sms-marketingfuncties die hem veelzijdiger maken.

Smile.iozal elke BigCommerce-, Wix- en Shopify eCommerce-winkeleigenaar blij maken. Het is ook zeer betaalbaar en maakt het beheren van klantenloyaliteit een plezier.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated: 09/20/2023

Views: 6377

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.